De zoektochten in De Parelduiker laten zien dat de literaire geschiedenis een beeldend onderdeel kan zijn van nationale historie. - NRC Handelsblad

Alle nummers van De Parelduiker

Inhoud

Deze website wordt langzaam maar zeker uitgebreid met informatie over alle verschenen nummers (sinds 1996) van De Parelduiker. Klik op een van de jaargangen aan de rechterzijde van de pagina, en u komt op een pagina met een overzicht van de in dat jaar verschenen nummers. Per nummer is vervolgens informatie beschikbaar over de inhoud.

Samenvattingen
In een groeiend aantal gevallen (nummers verschenen vanaf 2005) kunt u ook doorklikken naar een bondige samenvatting van een artikel. Dat is aangegeven doordat het artikel is onderlijnd (weblink). Hiermee krijgt u een indruk van wat u in een artikel kunt verwachten.
We streven ernaar van elk artikel dat we hebben gepubliceerd op den duur zo'n samenvatting op te nemen.

Zoeken
Aan een overzicht van onderwerpen wordt eveneens gewerkt. Om te zoeken naar een naam van een schrijver, uitgever, tijdschrift etc. kunt u de zoekbalk rechtsboven op de site gebruiken. U krijgt dan een overzicht van de vermeldingen van de desbetreffende naam op deze website.

Verkrijgbaarheid
De Parelduiker
is los verkrijgbaar bij deze boekhandels. Of natuurlijk met een abonnement!

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro