Voor wie zich om de literatuur bekommert en het huidige literaire beeld gespiegeld wil zien aan het rijke literaire verleden doet er goed aan De Parelduiker te lezen - Ingrid van der Graaf (Literair Nederland)

Abonnement

Een jaarabonnement (vijf nummers) kost € 52,50 (in Nederland) of € 65,00 (in het buitenland), losse nummers kosten € 13,50 per stuk. De verschijningsmaanden zijn maart, mei/juni, augustus, oktober en december.
Meld je nu aan als abonnee van De Parelduiker en ontvang als welkomstgeschenk Joseph Roths essay Joden op drift (volgens de Volkskrant  'een virtuoze apologie, in zinnen vol venijn en Witz'), of Couperus culinair van José Buschman, met een voorwoord door Johannes van Dam (citaat hieruit: 'Deze collectie verhalen en recepten rond de tafel van Couperus is een ware goudmijn'). 

Je kunt je hier opgeven als abonnee van De Parelduiker. Ook kun je via deze link iemand een (jaar)abonnement cadeau doen.
Wanneer je je aanmeldt kort na verschijning van een nummer, zal de ontvangst van de factuur enige tijd op zich kunnen laten wachten. Het welkomstgeschenk en het eerste nummer van je abonnement krijg je thuisgestuurd na betaling van het abonnementsgeld. Wij danken je voor je interesse en steun.
Nieuw: neem een digitaal abonnement

Losse nummers zijn verkrijgbaar bij deze boekhandels.
Oude nummers zijn (een paar uitverkochte nummers uitgezonderd) te bestellen bij Antiquariaat Hinderickx & Winderickx te Utrecht. 

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro